הגדרות
מה אנחנו שומרים
את שם המשתמש שסרקת ואת רשימות הסריקה, כדי להשוות בפעם הבאה. סיסמה לא שומרים, כי אף פעם לא ביקשנו אותה.
מחיקת הנתונים שלי
מוחק את כל הסריקות שעשית מהמכשיר הזה. אי אפשר לשחזר. המנוי לא מתבטל מזה, אותו מבטלים ב-Apple.
אנפולו לא קשורה ל-Instagram או ל-Meta.